Geleceğin Harita Mühendisi Adaylarından Bölümümüze Ziyaret

Trabzon Ortahisar İlçesi Ayfer Karakullukçu İlkokulu 2-E sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Sema AKKAN, müdür yardımcısı Hüseyin KANCA, sınıf veli temsilcisi Emine UZUNALİ ve sınıf velisi Zeynep KAYA’nın katılımları ile 9 Haziran 2023 Cuma günü bölümümüze gezi düzenlemişlerdir. Gezi programının başlangıcında misafirlerimiz bölüm başkanı Prof. Dr. Mualla YALÇINKAYA ve bölüm öğretim üyemiz Prof. Dr. Emine TANIR KAYIKÇI tarafından bir hoş geldin konuşması ile karşılanmış ve Harita Mühendisliği mesleği, üniversite öğrenimi ve meslek seçimi hakkında öğrencilerle hoş sohbet bir gerçekleştirilmiştir. Gezi programı içinde Arş. Gör. Süheyla PİLTAN ALTAŞ ve Arş. Gör. Alanur YAVUZ’un hazırladığı ve lisansüstü öğrencimiz Oğuzhan KÖSE ve lisans öğrencimiz Hakkı Can SAĞLAM’ın destekleri ile gerçekleştirilen bölüm içi Oryantiring ile öğrencilerle kroki okuma ve yön bulma konularında keyifli bir etkinlik gerçekleştirildi. Ardından öğretim üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin ACAR tarafından dron kullanımı hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı ve sınıf içinde dron tanıtımı yapılarak dron ile sınıf içi hatıra fotoğrafı çekimi yapıldı.

16 Haziran 2023