TÜCAUM 2022 Uluslararası Coğrafya Sempozyumuna Bölümümüzden Katılım

Bölümümüz Jeodezi Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Hrt. Müh. Murat BEKTAŞOĞLU, Ankara Üniversitesi Türkiye Coğrafyası Araştırma ve Uygulama Merkezi (TÜCAUM) tarafından 12-14 Ekim 2022 tarihleri arasında düzenlenen TÜCAUM 2022 Uluslararası Coğrafya Sempozyumuna sözlü bildirili olarak katılmıştır. Yüksek Lisans öğrencimiz Murat BEKTAŞOĞLU, yüksek lisans tez çalışmaları kapsamında danışmanı Doç.Dr. Emine TANIR KAYIKÇI ile hazırlamış oldukları “Karadeniz Bölgesi için GRACE/GRACE-FO Uydu Gözlemlerinden Elde Edilen Toplam Su Kütlesi ve Yeraltı Suyu Rezervi Zaman Serilerinin Analizi” başlıklı çalışmasını sempozyum kapsamında sözlü bildiri ile sunmuştur. Başarılı sunumu için öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

27 Ekim 2022