Türkiye Ulusal Jeodezi Komisyonu (TUJK) 2022 Yılı Bilimsel Toplantısına Bölümümüzden Katılım

2002 yılından bu yana düzenli olarak gerçekleştirilen, ülkemiz jeodezi topluluğu tarafından güncel jeodezik konularda yapılan çalışmaların sunulması ve fikir alışverişinde bulunulmasına olanak sağlayan Türkiye Ulusal Jeodezi Komisyonu (TUJK) Bilimsel Toplantısı, 02-04 Kasım 2022 tarihleri arasında Gebze Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümü ev sahipliğinde yüz yüze gerçekleştirilmiştir.

TUJK 2022 Yılı Bilimsel Toplantısına Bölümümüz Jeodezi Anabilim dalından Prof. Dr. Mualla Yalçınkaya, Doç. Dr. Emine Tanır Kayıkçı ve Arş. Gör. Cansu Beşel ve Ölçme Tekniği Anabilim dalından Arş. Gör. Merve Ocak, Jeodezi Anabilim Dalı doktora öğrencileri Öğr. Gör. Seldanur Çelik Tunçer (Hitit Üniversitesi), Öğr. Gör. Muhammet Ali Teymür (Bayburt Üniversitesi)  ve lisans programı 4. Sınıf öğrencimiz Hakkı Can Sağlam sözlü (3) ve poster (2) sunumları ile katılmışlardır.  TUJK 2022 yılı bilimsel toplantısında kurumumuzu temsil eden, toplantıya bilimsel çalışmalarının sunumu ile katkı sağlayan öğretim elemanlarımızı ve öğrencilerimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

12 Kasım 2022