Haziran

İç Mimari Proje Dersleri Hakkında

İç Mimarlık Bölüm Başkanlığı

Sevgili öğrenciler

Proje derslerinde teslimde istenenler föyünde istenen proje dokümanları föyde belirtilen formatta 9 Haziran 2023 Cuma günü Saat 17.00 ‘e kadar ilgili proje dersine ait UZEM sistemine yüklenmelidir.

Bu süreçte sisteme yükleme ile ilgili yaşanacak her türlü problem ve UZEM sistemine yüklenilen dokümanların doğru ve eksiksiz olmasından öğrenci sorumludur. Herhangi bir problem yaşanmaması için öğrenciler sisteme yükledikleri dokümanların doğru ve eksiksiz olduğunu mutlaka kontrol etmelidir.

Teslim günü Saat 17.00 e yaklaştığı halde sisteme yükleme sırasında sorun yaşayan öğrencilerimiz olursa, bu öğrencilerimizin hemen o an ekranlarındaki saati, hata uyarısını ve kimliklerini gösteren bir ekran fotoğrafını alarak bu belge ve proje dokümanlarını en geç saat 17.30 a kadar aşağıda listelenen ilgili adreslere e-mail adresine göndermelidir. Mailin adrese ulaşıp ulaşmadığı kontrol edilmelidir.

E.Mail Adresleri

İç Mimari Proje  1-2 için :

teslimproje2@gmail.com

İç Mimari Proje 3-4 için:

teslimproje4@gmail.com

İç Mimari Proje 5-6 için:

teslimproje6@gmail.com

İç Mimari Proje 7 için:

teslimproje7@gmail.com

Bitirme Projesi A Jürisi için:

imbitirmea@ktu.edu.tr

Bitirme Projesi B Jürisi için: