Mart

İç Mimarlık Bölümü Öğrencilerine ÖNEMLi Duyuru!

İç Mimarlık Bölüm Başkanlığı

Sevgili Öğrencilerimiz,

2020-2021 Bahar yarılında da bölümümüz eğitim programı UZEM üzerinden yürütülecektir. Bu uzaktan eğitim sürecinde seminer, etkinlik vb. genel duyuru ve bilgilendirmeler için lütfen web sayfamızı takip ediniz.

Dönem dersleriniz ve çeşitli konular ile ilgili duyuru ve bilgilendirmeler ise hem ders esnasında, hem de hemen hemen her ders için oluşturulan whatsapp gruplarından yapılmaktadır. Whatsapp, dersler ile ilgili, soru, bilgilendirme vb. için bizlere ulaşacağınız ve en hızlı yanıt alacağınız, tek geçerli iletişim kanalıdır. Haftaiçi ve mesai saatlerinde, öğretim üyesi/elemanlarının belirlediği kurallar çerçevesinde kullanınız.

Ayrıca üniversitemiz genelinde uygulanan canlı destek sistemi de resmi iletişim ağımızdır.

Lütfen bizlerle iletişim için farklı platformları kullanmayınız.

İç Mimarlık Bölüm Başkanlığı