Haziran

Staj Komisyonundan Duyuru "2021 Yaz Dönemi Staj Başvuruları Hakkında"

Staj Komisyonu

2020-2021 BAHAR DÖNEMİ STAJ BAŞVURULARI DUYURUSU

3. Sınıf Öğrencileri İçin Başvuru Detayları

• 3. Sınıf öğrencileri 2021 Yaz dönemi için en fazla 40 gün olmak üzere yüz yüze staj başvurusunda bulunabilirler.
  • Staj başvurusu için https://www.ktu.edu.tr/sksstajyapacakolanogrencilerinsigortaislemleri adresinde yer alan tüm evraklar hazırlanmalıdır.
  • Evraklar arasında yer alan Staj Başvuru Formu firma yetkilisi tarafından imzalanmalı ve kaşelenmelidir.
  • Hazırlanan tüm evraklar taratılarak PDF formatında tek bir dosya şeklinde birleştirilmelidir.
  • PDF dosyası numara ve isim bilgileri ile kaydedilerek ktuicmim.stajkomisyonu@gmail.com adresine mail yoluyla gönderilmelidir.
  • Ayrıca STAJ DEĞERLENDİRME VE BAŞVURU FORMU doldurularak ktuicmim.stajkomisyonu@gmail.com adresine gönderilecek olan başvuru mailine eklenmelidir.
  • Başvuru mailinin staj komisyonuna ulaşması için son tarih 21 Haziran 2021 Pazartesi saat 12.00’dır.

4 ve Üzeri Sınıf Öğrencileri İçin Başvuru Detayları

• 4 ve üzeri sınıf öğrencileri 2021 Yaz dönem için en fazla 60 gün olmak üzere online veya yüz yüze staj seçeneklerinden istediklerine başvuruda bulunabilirler.
  • Online staj başvurusunda bulunmak için STAJ DEĞERLENDİRME VE BAŞVURU FORMU doldurularak UZEM sisteminde yer alan Mesleki Deneyim dersi altında açılan linke yüklenmelidir.
  • Yüz yüze staj yapmak isteyen 4 ve üzeri sınıf öğrencileri, 3. Sınıf öğrencileri için yukarıda belirtilen şekilde başvuruda bulunabilirler.
  • STAJ DEĞERLENDİRME VE BAŞVURU FORMUNUN UZEM sisteminde yer alan Mesleki Deneyim dersi altında açılan linke yüklenmesi için son tarih 21 Haziran 2021 Pazartesi saat 12.00’dir.
  • Staj sunumları 1 Temmuz 2021 Perşembe saat 11.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Sunum süresi kişi başı en fazla 10 dakikadır.

NOT: Sunum dosyaları UZEM sisteminde daha sonra açılacak bir link üzerinden sisteme yüklenecektir.

NOT : 4 ve üzeri sınıf öğrencilerinden pandemi öncesi dönemde stajını yapıp dosya ve kapalı zarfını hazırlayanlar, bu dokümanlarını “KTÜ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜM SEKRETERLİĞİ ORTAHİSAR/TRABZON” adresine posta yoluyla gönderecektir. Evrakların komisyona ulaşması için son tarih 25 Haziran 2021’dir.

STAJ DEĞERLENDİRME VE BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.