Afiş Tasarım Workshopu Gerçekleştirildi

Karadeniz Teknik Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü Kültürel Etkinlikler Komisyonu ile İç Mimarlık Öğrenci Kulübü ortaklığında yürütülen afiş tasarımı çalıştayı 28-29 Kasım/30 Aralık 2018 tarihlerinde gerçekleştirildi. İç Mimarlık Kulübünün kendi bünyesinde hazırlamış olduğu bir afişle bölüm öğrencilerine ilan edilen çalıştaya, 20 öğrenci katıldı. Çalıştayda tasarlanan ürünler, kültürel etkinlikler komisyonu üyeleri Öğr. Gör.Dr. Dilara ONUR, Öğr.Gör. Betül AKGÜL, Arş.Gör. Tolga CÜRGÜL, Arş.Gör.Ayşe ŞAHİNER TUFAN, Arş.Gör.Selver KOÇ tarafından oluşturulan jüri üyeleri tarafından değerlendirildi. Değerlendirmeler, tartışmalar ve eleştirilerle geçen 3 günün sonunda afiş tasarımlarının tümü bölüm koridorlarında sergilenerek  akademisyenlerin ve öğrencilerin oylamasına sunuldu. Oylama sonucunda bölümümüzün 2. sınıf öğrencilerinden Betül Bahadır’ın tasarımı birinci oldu. Kendisine ve workshopa katılan diğer öğrencilere Bölüm Başkanlığı tarafından katılım belgeleri verildi. Birinci olan tasarım 2018-2019 Güz Yarıyılı Seminer Etkinliklerinin ilki olan ve Veysel Acar’ın sunumuyla gerçekleşen ‘Tasarıma Dair Yeni Söylemler’ adlı seminer etkinliğinin afişi ve davetiyesi olarak kullanıldı.

Etkinliğin görselleri için lütfen tıklayınız...

29 Haziran 2019