İç Mimarlığa Hoş Geldiniz Partisi

Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü’nün her sene geleneksel olarak ikinci sınıf öğrencilerinin birinci sınıf öğrencileri için düzenlediği “İç Mimarlığa Hoş Geldiniz” temalı partisi, Öğrenci İletişim ve Etkileşim Komisyonunun desteği ile 4 Ekim 2022 tarihinde saat 17.00-20.00 saatleri arasında İM-1 sınıfında gerçekleşmiştir. Partiye Mimarlık Fakülte Sekreteri Salim ÖZBAKIR, Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Erkan AYDINTAN, İç Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tülay ZORLU ve İç Mimarlık Bölümü öğretim üye/elemanları da katılım sağlamıştır.

Partiye ait afiş ve davetiye

Cadılar Bayramı konseptli partide siyah-turuncu giyim ve kostüm zorunlu tutulmuştur. Partinin sonunda en beğenilen kostüm seçilmiştir.

08 Ekim 2022