Jeyan Ülkü ve Kültür Yıldız Semineri

K.T.Ü. Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü 2018-2019 Bahar yarıyılı seminer etkinliklerinin ilki 28 Mart 2019 tarihinde gerçekleşmiştir. 15.15- 17.15 saatleri arasında gerçekleştirilen seminer etkinliği ‘Jeyan Ülkü Mimarlık’ adlı konu kapsamında iç mimarlık ve mimarlık bölümlerinin uygulama alanlarıyla ilgili bilgilere yer vermiştir.

İş hayatındaki deneyimlerin ve bu süreçteki bilgi birikimleri Jeyan Ülkü ve Kültür Yıldız tarafından görsel ifadelerle anlatılmış, yaşanılan anılar ve anekdotlarla desteklenmiştir.

İki saat süren seminer etkinliği içerisinde Jeyan Ülkü ve Kültür Yıldız, iç mekân tasarımı kapsamında, Hugo Boss, Armani gibi kurumsal firmaların talep ettiği ihtiyaç programı doğrultusunda gerçekleşen süreci öğrencilerle paylaşmıştır. Bunun yanı sıra, iş başvurusu hakkında genel bilgilerin yer aldığı deneyimlere değinmiştir. Öğrenciler, seminer sonunda gerçekleşen “İç Mimarlık Bölüm Sergisi’nde Jeyan Ülkü ve Kültür Yıldız ile soru cevap imkânı bulmuştur.

29 Haziran 2019