Mobilyada Malzeme Seçimi ve Süsleme dersi kapsamında teknik gezi gerçekleştirildi.

İç Mimarlık Bölümü ’IMB3025-Mobilyada Malzeme Seçimi ve Süsleme’ dersi kapsamında 20.10.2022 tarihinde Doç. Dr. Filiz TAVŞAN yürütücülüğünde öğrencilere Orman Endüstrisi Mühendisliği Bölümünde teknik gezi düzenleyerek ahşap ve ahşap teknolojisine bağlı bilgiler edinilmiş ve yerinde deneyimlenmiştir. Odun Mekaniği Ve Teknolojisi  anabilim dalında görev yapan  DOÇ. DR. SAMET DEMİREL geleneksel ve modern ahşap teknolojileri  (CNC) , ahşap işleme sürecine ilişkin detaylı bilgiler vermiştir. Bu teknolojilerin nasıl işlediğine dair birebir gösterimlerde bulunmuştur. Ayrıca Orman Biyolojisi Ve Odun Koruma Teknolojisi anabilim dalında görev yapan DOÇ. DR. ENGİN DERYA GEZER  ahşap türleri ile bilgilerin yanı sıra   onların mikroskobik boyutlarındaki görüntülerine öğrencilerin kendilerinin incelmelere imkan vermiştir.

20 Ekim 2022