Kasım

Özel Güvenlik Personeli Eğitimi

Güvenlik Müdürlüğü

Üniversitelerde eğitim-öğretimin özgür ve güvenli ortamda sürdürülebilmesi amacıyla üniversite kampüsleri ve kampüs dışında bulunan ek binalarda, öğrenci yurtlarında, öğrencilerin yoğunlukta bulunduğu açık ve kapalı alanlarda herhangi bir olumsuzluk ortaya çıkması halinde öğrenci ile ilk teması kuracak olan özel güvenlik görevlilerine, Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından Özel Güvenlik Hukuku, Genel Kollukla İlişkiler, Asayiş Hizmetleri, Etkili iletişim ve Öfke Kontrolü ile Terörle Mücadele konularında, 15-16-17-18 Kasım 2021 tarihlerinde 09.00-17.00 saatleri arasında Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Mustafa Reşit Tarakçıoğlu Toplantı Salonunda eğitim verilmesi planlanmıştır.