haberler

41. Mezuniyet Törenimiz Gerçekleşti.

Karadeniz Teknik Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin 2022-23 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni KTÜ stadyumunda gerçekleştirildi. 41. dönem mezunlarını vermesi dolayısıyla tören büyük bir coşku ile kutlandı. Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemil RAKICI da katıldı. Yaklaşık bin civarında mezun veren Fakültede gelen aileler tribünleri doldurdu.
Tören ilk olarak öğretim üyelerinin ve mezun öğrencilerin tören geçişi ile başladı. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı bir gösteri sundu. Törende mezunlar adına Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencisi Fakülte birincisi Hülya Sali,  Yabancı uyruklu mezunlar adına Fakülte üçüncüsü İşletme Bölümü öğrencisi Yaman ALKADRI ve fakültenin ilk dönem mezunları adına Hikmet Yılmaz konuşma yaptı. Ardından Dekan Prof. Dr. Atila Doğan ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemil Rakıcı konuşma yaptılar. 
Fakülte ve Bölüm bazında dereceye giren öğrencilere plaket ve hediye takdimi sonrasında bütün öğrencilere ayrı ayrı mezuniyet belgeleri verildi. Kep atma töreninin ardından öğrenciler müzik eşliğinde eğlendiler.


12 Temmuz 2023