Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Uğur KAYA'nın Eğitim Öğretim Mesajı

Sevgili Öğrencilerimiz;

Devam etmekte olan COVID-19 pandemi sürecinin etkisiyle son üç dönemdir yüz yüze eğitime ara vererek, dersleri çevrimiçi olarak yürütmek zorunda kaldık. Nihayet 2021-2022 Eğitim-Öğretim Güz dönemine sizi burada ağırlamanın mutluluğu ile başlıyoruz. Bununla beraber salgın devam ettiği için, sizlerin ve de tüm akademik ve idari personelimizin sağlığı için bazı tedbirler almak durumundayız. Sözkonusu tedbirler, salgının seyrine göre fakülte sayfamızdan sürekli güncellenerek sizinle paylaşılacaktır. Sizden ricamız bu tedbirlere uymak suretiyle eğitim-öğretimin aksamamasına katkıda bulunmanızdır.

Tüm zor şartlara rağmen, yeni dönemde de fakültemizin misyon ve vizyonuna uygun olarak sizlere en iyi eğitimi verebilmek için tüm akademik ve idari personelimizle özverili olarak çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının sizlere hayırlı olmasını, sağlık ve başarı getirmesini diliyorum.

Prof. Dr. Uğur KAYA
Dekan