haberler

Fakültemizin Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

Fakültemizin akademik kurulu toplantısı 5 Temmuz 2023 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’nın katılımları ile gerçekleştirildi.
Mehmet Yazıcı Amfi’sinde düzenlenen akademik kurul toplantısına; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemil Rakıcı, Dekanımız Prof. Dr. Atila Doğan, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Tülay İlhan NAS ile akademik personellerimiz katıldı.
Fakültemizin mevcut durumu ve 2022 yılı akademik ve idari faaliyetleri hakkında Dekan yardımcımız Doç. Dr. Abdullah Uzun bir sunum gerçekleştirdi. 
Dekanımız Prof. Dr. Atila Doğan yapmış olduğu konuşmada yeni dönemde Fakültemizde yapılması planlanan akademik ve idari faaliyetleri anlattı ve fakültemiz ihtiyaçlarından bahsetti.
Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı yapmış olduğu konuşmada çalışmalarından dolayı fakülte yönetimi, akademisyenler ve idari personele teşekkür ederek Üniversitemizin başarısının artması için akademik yayınların çok önemli olduğuna vurgu yaptı. 
Tören akademik çalışmalarıyla çeşitli kategorilerde başarı gösteren ve 25 yılını dolduran akademik personelimize teşekkür belgesi takdimi ile devam etti.
Akademik Kurul Toplantısı, Fakültemiz akademik personelinin görüş, öneri ve katkılarının alınması ile sona erdi.


06 Temmuz 2023