Orta Doğu Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı Fakültemizi Ziyarette Bulundu.

Karadeniz Araştırmaları Enstitüsü tarafından 04 Nisan 2023 tarihinde Üniversitemiz Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Karadeniz’in Değişen Jeopolitiği ve Türkiye Paneli”nde davetli konuşmacı olarak katılan Orta Doğu Teknik Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı panel sonrası dekanımız Prof. Dr. Atila Doğan’ı makamında ziyaret etti. Karadeniz Araştırmaları Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. İsmail Köse ve Uluslararası İlişkiler bölümümüzün öğretim üyesi Prof. Dr. Gökhan Koçer’in de hazır bulunduğu ziyarette Prof. Dr. Hüseyin Bağcı dekanımıza görevinde başarı dileklerinde bulunurken dekanımız Atila Doğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

05 Nisan 2023