Rektör ve Rektör Yardımcılarından Dekanımıza Hayırlı Olsun Ziyareti.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Akif CİNEL, Prof. Dr. Cemil RAKICI ve Genel Sekreter Prof. Dr. Bünyamin ER ile fakültemize vekâleten ataması gerçekleştirilen Prof. Dr. Atila DOĞAN’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, önümüzdeki dönemde çalışmaların kaldığı yerden çok daha hızlı bir şekilde devam edeceğine inandığını belirterek dekanımıza başarı dileklerinde bulundu. Dekanımız Prof. Dr. Atila DOĞAN ise ziyaretten dolayı mutluluk duyduklarını kaydetti. Ziyarette daha sonra fakültemizin akademik ve idari yönden daha da geliştirilebilmesi için ilerleyen zamanlarda yapılacak çalışmalar hakkında istişarede bulunuldu.

22 Ağustos 2022