Kasım

İlaç sanayi odaklı yüksek lisans ve doktora tez çalışmaları için firmalarımız ile görüştük

İLAFAR

Mayıs-2019 döneminde İlaç Endüstrisi İşverenler Sendikası (İEİS) ile imzaladığımız ve sorumluluğunu Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü ile birlikte yerine getirdiğimiz protokol kapsamında ilaç sanayimizin talepleri doğrultusunda lisans, yüksek lisans ve doktora tez çalışmaları yapabilmek için firmalarımız ile görüşmeler gerçekleştirdik. Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Merkezi altyapısını kullanarak Nobel İlaç, Cinnagen İlaç, Abdi İbrahim İlaç ve MSPharma TR İlaç merkezlerine bağlantı kurarak yetkililerin bu konudaki görüş ve önerileri dinledik. Görüşmelere Ankara'dan Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge ve Teknoloji Politikaları Daire Başkanı sayın İlknur İnam da katılarak önerileri ile katkı verdi.