Ocak

Merkezimize ziyaretler ve görüşmeler

İLAFAR

15-04-2019: Merkezimizi ziyaret eden Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcıları Sayın Mustafa Beziroğlu ve Sayın Fazlı Öztel'e teşekkür ederiz.

07-04-2019: Merkezimizi ziyaret eden Santa Farma İlaç Sanayi Ar-Ge Direktörü Ersin YILDIRIM, CMC Yöneticisi Anıl ASMAZ ve Biyoeşdeğerlik Yöneticisi Murat SARI'ya teşekkür ederiz.

06-03-2019: ADEKA İlaç Genel Müdürü Sayın Dr. Melih GÜRSOY'u merkezimizde ağırladık ve iş birliğini konuştuk. Merkezimizi ziyaret eden Sayın Melih GÜRSOY'a teşekkür ederiz.

19-02-2019: Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın Dr. Çetin Ali DÖNMEZ ve AR-GE Teşvikleri Genel Müdürü Sayın M. Bilal MACİT merkezimizi ziyaret ederek devam eden laboratuvar altyapı çalışmaları ile başlayan projeler hakkında bilgi aldılar.

17-02-2019: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı AR-GE ve Teknoloji Politikaları Daire Başkanı Sayın İlknur İNAM ve Bakanlık Uzmanları KÜSİ Çalışma Grubu 12. Koordinasyon Toplantısı öncesinde merkezimizi ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgi aldılar.

28-12-2018:  Rektör yardımcımız Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ ve üniversitemiz yapı işleri daire başkanı Serdar KIYAKOĞLU merkezimizi ziyaret ederek devam eden çalışmaları yerinde incelediler; merkezin planlan faaliyetler hakkında karşılıklı görüşlerimizi paylaştık.

14-01-2019:  Merkezimizin seminer programı kapsamında gelen konuk hocamızın semineri sonrasında, tıp fakültesi dekanı Prof. Dr. Mustafa İMAMOĞLU,  ve sağlık bilimleri enstitüsü müdürü Prof. Dr. Ersan KALAY ile çeşitli bilimsel faaliyetler, projeler, bilimsel işbirliğinin önemi ve yapılabilecekler konusunda görüştük.

04-02.2019: Trabzon Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Veysel BAŞER, Valilik Basın Halk ve İlişkiler Müdürü ve Özel Kalem Müdür Vekili Sami AYAN ile İdari Denetim Müdürü Selami TURHAL merkezimizi ziyaret ederek faaliyet ve hedeflerimiz konusunda bilgi aldılar; İLAFAR'ın ilimiz ve bölgemiz açısından önemi ile yapılabilecek destekleri konuştuk.