Aronya İçin Araştırmalara Başlıyoruz

Akçaabat Belediyesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi arasında imzalanan protokolle birlikte süper meyve olarak bilinen Aronya Meyvesinin ilaç olabilme potansiyeli araştırılacak. Protokolü KTÜ adına Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Akçaabat Belediye Başkanı adına Belediye Başkanı Osman Nuri EKİM imzaladı. Akçaabat Belediyesi ile Karadeniz Teknik Üniversitesi İlaç ve Farmasötik Teknoloji Uygulama Ve Araştırma Merkezi (İLAFAR) ile arasında imzalanan protokolü değerlendiren Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’a katkı sağlayacak her türlü çalışmaya öncülük ettiklerini ve destek verdiklerini belirtti. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Karadeniz Teknik Üniversitesi ile imzalanan protokolde Aronya Meyvesinin ilaç olabilme potansiyelini araştıracak olan İLAFAR Merkez Müdürü Prof. Dr. Feride Sena Sezen'e de teşekkür etti.

02 Ekim 2024