TÜBA Şeref Üyesi Prof. Dr. Emin KANSU Hocamızı İLAFAR'da Misafir Ettik

TÜBA konferansı kapsamında üniversitemizde bulunan Dr. Kansu,  farklı bölümlerde lisans ve lisansüstü eğitimine devam eden öğrenciler ve akademisyenler ile merkezimizde bir araya geldi.  Dr. KANSU, ‘’Makale Yazımı ve Değerlendirme’’ başlıklı sunumunu gerçekleştirip, makale okumanın ve yazmanın incelikleri konusundaki deneyimlerini aktardı. Dr. KANSU, genç araştırmacılara bireysel olarak akademik kariyer ve lisansüstü eğitim hakkındaki sorularını/düşüncelerini paylaşma imkânı vererek sohbet tadında geçen bir eğitim gerçekleştirdi. Değerli hocamıza bilim insanı olarak makale okuma ve yazmanın önemi ile birlikte kritik noktaları konusunda birikimlerini paylaştığı bu önemli eğitim için teşekkür ederiz.

05 Aralık 2023