hakkımızda

Tıp Fakültesi, KTÜ Kampüsünde inşaatı tamamlanan yeni ve modern binalarına 1986 yılında taşınmıştır. Bu tarihten sonra Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum akademik kadro, idari kadro ve fiziksel imkanlar bakımından hızla gelişmiştir. Kadın Doğum Kliniği Anabilim Dalı Başkanı olarak Prof. Dr. Aydın İNAL tarafından 1985-1987 yılları arasında hizmet vermiştir. Daha sonra Prof. Dr. Hasan BOZKAYA Anabilim Dalı Başkanı olarak yıllarca özellikle jinekoloji onkoloji alanında hizmet vermiştir. Reprodüktif Endokrinoloji Bilim Dalı olarak Üreme endokrinolojisi, jinekolojik endoskopi, androloji ve menopoz üniteleri ile çalışmalarını sürdürürken 2010 yılında tüp bebek ünitesi ile daha da gelişmiştir. Perinatoloji Bilim dalının kurulması ile maternal fetal tıp ünitesi riskli gebelik, noninvazif ve invazif prenatal tanı üniteleri ile en çağdaş şekilde hizmet vermektedir.