KARİYER REHBERİ
BAĞLANTILAR
'4. Yazılım Günü' etkinliği gerçekleştirildi.
KTÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile KTÜ Yazılım Kulübü’nün düzenlediği “4. Yazılım Günü” başlıklı etkinlik 25 Mayıs 2022 tarihinde Of Teknoloji Fakültesi Prof. Dr. Kenan GELİŞLİ Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Gerçekleştirilen etkinlikte Path-Product & Software House' dan Murat KADER “Bizim süper gücümüz <code> Peki Senin süper gücün Ne?" başlıklı sunumunu yaptı. Sunumda yazılım alanında gelişen teknolojiler ve yazılım öğrenmenin sağladığı katkılar üzerinde duruldu. Devamında Yazılım Mühendisi Ayhan Emre KORUCU “Türkiye’deki Yazılım Sektörü” başlıklı konuşmasıyla ülkemizde yazılımın yeri, önemi, gelişimi ve geleceği hakkında konuştu. Ardından Özcan Zafer AYAN tarafından “React Workshop” düzenlendi. Etkinlik konuşmacılara plaket takdim edilmesiyle son buldu.
02 Temmuz 2022
KTÜ Kariyer Merkezi' nin düzenlediği "Küresel (İngilizce) Sohbetler" etkinliğinde Ahmet Faruk ŞİŞCİ, kariyer deneyimleri ve tecrübeleri konusunda paylaşımlar yaptı.
21 Mart 2025
Akran Eğitimi Toplantıları Devam Etmekte
19 Mart 2025
Trabzon Teknoloji Derneği Yönetim Kurulu ile Trabzon Teknoloji Festivali Teknohayat için yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alış verişi.
13 Mart 2025
Trabzon Teknoloji Derneği İle Forum AVM ziyaretinde, Teknoloji Festivali için yapılabilecek olan bütün program ve etkinlikler konuşuldu.
13 Mart 2025
Paydaş üniversiteler, 21-22 Nisan 2025' te Giresun Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek DOKKAF 25' in hazırlıkları için bir araya geldi.
06 Mart 2025
03 Mart 2025 tarihinde üniversitemiz algısını güçlendirmek ve toplumsal fayda sağlamak amacıyla Trabzon Uğur Okulları ziyaret edildi.
05 Mart 2025
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından "Yeteneğe Dayalı Kalkınma" teması ile düzenlenen "İstanbul İnsan Kaynakları Forumu" 17 Şubat 2025 tarihinde İstanbul' da gerçekleşti.
17 Şubat 2025
KTÜ Diş Hekimliği Fakültesi'nde COST (European Cooperation in Science and Technology) aksiyonları hakkında bilgilendirme etkinliği düzenlendi.
14 Şubat 2025
Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü ve Orman Mühendisleri Odası yetkilileri, KTÜ Kariyer Merkezini ziyaret ederek öğrencilere yönelik iş birliği fırsatlarını değerlendirdi.
11 Şubat 2025
KTÜ KM, üniversite algısını güçlendirmek ve toplumsal fayda sağlamak amacıyla Akçaabat Şehit Gökhan Uzun İmam Hatip Ortaokulu'nda öğrencilerle bir söyleşi gerçekleştirdi.
11 Şubat 2025
KM Müdür Yardımcısı Dr. Zafer Yavuz, Yaylacık İlkokulu'nda Harezmi Eğitimi kapsamında öğrencilere Arduino ve Tinkercad uygulamalarıyla teknolojiye dair ufuk açıcı deneyimler sundu.
06 Şubat 2025
İrfan Başkaya'nın verdiği eğitimle, KTÜ öğrencileri ve kulüp üyelerinin proje ve program yazma konusundaki farkındalıkları artırılmıştır.
05 Şubat 2025