Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğrenci Kulüplerinden TRT Trabzon Radyosu'na Ziyaret

Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU önderliğinde, KTÜ Kariyer Geliştirme ve Uygulama Araştırma Merkezi önerisiyle, TRT Trabzon Radyosu’ nun prodüktörlüğünü Yiğit YAVUZ' un, sunuculuğunu ise Tutuş FİDAN' ın gerçekleştirdiği GENÇ YAŞAM programına üniversitemiz öğrenci kulüpleri katılım sağlamıştır. Kulüpleri temsilen KTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz İşletmeciliği Kulübünden Kulüp Bşk. Yrd. Mehlika İrem SÖNMEZ, KTÜ Uzay Kulübünden Kulüp Bşk. Yrd. Tolga Yiğit DUMAN ile Muhammed Enes KONDU ve KTÜ LÖSEV Fayda Kulübünden Kulüp Bşk. Yrd. Merve Deniz TAHMAZ katılım sağlamıştır.

Programa katılım sağlayan öğrencilerimiz, Üniversitemiz öğrenci kulüplerinde gerçekleştirdikleri faaliyetleri, çalışma süreçlerini ve etkinliklerinin arka planlarında yaşadıkları deneyimlerinden ve KTÜ Kariyer Merkezi ile ortak olan çalışmalarından bahsetmiştir. Programa davetlerinden ötürü TRT Trabzon ekibine teşekkür ederiz.

24 Ekim 2024