haberler

Kariyer Konferansına Merkezimizden Katılım Sağlandı.

 24-26 Haziran 2024 tarihlerinde T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi destekleriyle Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen "Re-Shaping Career Planning: Bridging Gaps" adlı uluslararası kariyer konferansına üniversitemiz adına  Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma  Merkez Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Dr. Zafer YAVUZ katılım sağladı.

Konferansta bir çok farklı ülkeden  katılımcılar ile ülkemizin farklı üniversitelerinden Kariyer Merkezi yöneticileri katıldılar. Konferansta Kariyer Geliştirme odaklı  konuşmalar yapılarak bu konu hakkkında yapılan  bilimsel çalışmalar sunuldu. Konferans süresince  kariyer merkezlerinin karşılaştıkları sorunlar ve en iyi uygulama örnekleri de tartışıldı.

Ayrıca konferans bünyesinde T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından düzenlenen "Erken Dönem Kariyer Destek Modeli" isimli bir çalıştay da düzenlendi. Bu çalıştaya ülkemizin bir çok  üniversitesinden gelen kariyer merkezi yöneticileri katılım sağladılar.

Konferansın düzenlenmesinde katkıda bulunan T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'ne ve Merkezimiz adına katılım sağlayan Öğr. Gör. Dr. Zafer YAVUZ'a teşekkür ederiz.  


06 Temmuz 2024