Kariyer Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Canan AKSOY “Başarının Mimarları ile Aranızdaki Köprü KTÜ Kariyer Merkezi” çerçevesinde Radyo KTܒye konuk oldu.

Kariyer Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Canan AKSOY “Başarının Mimarları ile Aranızdaki Köprü KTÜ Kariyer Merkezi” çerçevesinde 29 Mart 2021 tarihinde Radyo KTÜ’ye konuk oldu. Dr. Öğr. Üyesi Canan AKSOY dinleyicileri, kariyer merkezinin kuruluşundan beri yapmış olduğu faaliyetler ve yapmayı planladığı faaliyetler hakkında bilgilendirdi. Ayrıca akademik kariyerinde yaşadığı yurtdışı deneyimlerini dinleyiciler ile paylaştı. Öğrencilik yıllarının kişinin geleceğinde önemli rol oynadığından söz eden Canan AKSOY, bu süreçte öğrencilerin iş dünyasının ihtiyaç duyduğu yetkinlik ve donanımlara sahip olması gerektiğini ifade etti.  Öğrencilerin kariyer merkezinin faaliyetlerini takip edip bu etkinliklere katılmaları temennisiyle program son buldu.

04 Nisan 2021