KTÜ Kariyer Merkezi Mühendislik Fakültesi 3. Öğrenci Buluşması' nda Yerini Aldı

KTÜ Kariyer Merkezi, Mühendislik Fakültesi tarafından düzenlenen “3. Öğrenci Buluşması- Geleceğin Mühendisleri Bugün Buluşuyor” etkinliğinde yerini almıştır. Etkinlik süresince KM yetkilileri, öğrencilerimize Merkezimiz tarafından yapılan eğitimler, staj bulma süreçleri , kariyer günleri , mesleki gelişime destek olan teknik geziler ,profesyonel yöneticilerle yapılan seminerler, CV ve Özgeçmiş hazırlama eğitimleri , atölyeler, yardım ve sosyal faaliyetler ,  hakkında   bilgiler verilmiştir.

Etkinlikte KM, Üniversitemiz öğrencileri tarafından büyük ilgi görmüştür. KM olarak, bu etkinliği düzenleyen ve bizleri öğrencilerimizle buluşturan Mühendislik Fakültesi yetkililerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

24 Ekim 2024