KTÜ Kariyer Merkezi Temsilcileri Araklı Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinde Üniversite Adaylarıyla Buluştu

Karadeniz Teknik Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Temsilcileri , üniversite adayı öğrencilere rehberlik etmek ve üniversitenin algısını güçlendirmek amacıyla Araklı Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi'nde bir etkinlik düzenlendi.

19 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşen ziyarette KTÜ Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Canan AKSOY, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Zafer YAVUZ ve Merkez Sosyal İletişim Sorumlusu Derya KALAYCIOĞLU, yaklaşık 150 üniversite adayı öğrenciyle kariyer ve meslek seçimi konusunda bir söyleşi gerçekleştirdi.

Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hakan TABANOĞLU ve Öğretmenler okullarına yapılan  ziyaret için KTÜ Kariyer Merkezi ekibine teşekkür ederek bu tarz etkinliklerin ve eğitimlerin öğrencilerinin gelecekteki meslek seçimleri konusunda daha bilinçli kararlar vermelerine yardımcı olacağını vurguladı.

24 Nisan 2024