Okul Bitiyor Ne Yapacaksın? etkinliği gerçekleştirildi.

KTÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KM) ile Pegem Akademi’nin düzenlediği “Okul Bitiyor Ne Yapacaksın?” başlıklı etkinlik 16 Aralık 2022 tarihinde KM Seminer salonunda gerçekleştirildi.

Etkinlikte Uzman Eğitimci İktisatçı Yusuf Ulaş İLKYAZ öğrencilere geleceğe dönük yapılması gerekenlerden söz etti. Öğrencilerin kurum sınavlarına nasıl hazırlanacakları bu süreçte hangi kaynaklardan yardım alabilecekleri sınav sonucuna göre atanan öğrencilerin kariyer süreçlerinde yapması gerekenler hakkında bilgiler verdi. Bu süreci verimli bir şekilde geçirip başarıyla sonlandırmak için üzerinde durulması gereken noktalara dikkat çekti. Öğrencilere Kahoot uygulaması üzerinden yarışma düzenlendi ve kazananlara ödülleri takdim edildi.Etkinlik KM Müdür Yrd. Öğr. Gör. Ahmet KÜÇÜK ‘ün konuşmacımıza plaket takdim etmesiyle sonlandırıldı.

02 Ocak 2023