haberler

Ülkemizden Bir Başarı Hikayesi Programı Gerçekleştirildi

EryiÄŸit Tıbbi Cihazlar A.Åž. Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Halit ERYİĞİT, Üniversitemiz Kariyer GeliÅŸtirme Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi ile Biyoloji Bölümü iÅŸ birliÄŸinde düzenlenen “Ülkemizden Bir BaÅŸarı Hikayesi” programında öÄŸrencilerimiz ile bir araya geldi.

YoÄŸun katılımın yaÅŸandığı programın açılış konuÅŸmasını gerçekleÅŸirken Rektörümüz, bu tür etkinliklerin öÄŸrencilerimizin geliÅŸimine katkı saÄŸladığını ifade ederek “GeleceÄŸimizin teminatı sevgili öÄŸrencilerimiz, Üniversitemizden mezun olduktan sonra veya öÄŸrenim hayatınızı sürdürürken geleceÄŸinizi ÅŸekillendirmeyi unutmayın. Bu tür programlar sizlere yön verecek, kariyer planlamalarınıza etki edecektir. GeliÅŸin, dönüÅŸün ve üretin.” dedi.

Programda, Halit ERYİĞİT baÅŸarı hikayesini paylaÅŸarak, tıbbi cihaz sektöründeki deneyimlerini, iÅŸ dünyasındaki geliÅŸmiÅŸ stratejilerini ve karşılaşılan sorunların nasıl aşıldığına dair süreçleri anlattı. ÖÄŸrencilerin kariyerler planlamalarına yönelik tavsiyelerde bulunan ERYİĞİT, yerli üretim ve inovasyonun önemini vurguladı.

Program, plaket takdimi ve hatıra fotoÄŸrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.


25 Aralık 2024

Erişilebilirlik

Az Gören
Disleksi
DEHB
Epilepsi
Renk Körlüğü
Katarakt
Yaşlı Dostu
Motor Bozukluk

Dil Seçenekleri

Türkçe
English
العربية
Русский
Deutsch
Français
Español
Português

Renk Körlüğü Filtreleri

Kırmızı-Yeşil
Yeşil-Kırmızı
Mavi-Sarı
Yüksek Kontrast

Arka Plan ve Kontrast

Koyu Mod
Mavi Işık
Gri Tonlama
Resim Gizle

Yazı ve Metin

Küçült (-)
Normal (A)
Büyüt (+)
Disleksi Font
Metin Boşluğu
Satır Aralığı
Sola Yasla

Okuma Araçları

Sesli Oku (Tıkla)
Okuma Şeridi
Başlık Vurgusu
Büyük İmleç