Engelli Öğrencilerimize Yönelik Çalışmalar

Engellilerin ve engellilik alanındaki sorunların çözümüne yönelik olarak Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesindeki Engelli Öğrenci Birimi 20 Haziran 2022 Pazartesi günü Engelli Öğrenci Birimi Sorumlusu Şube Müdürü Ayşegül GÜNAYDIN, Öğrenci İşleri Daire Başkan Vekili Mustafa GENÇ, birim sekretaryasını yürüten Mustafa SAKA ile Daire Başkanımız Yakup KOMAR, idari personeller Gönül TÜFEKÇİ, Funda ÇAVDAR, Oğuzhan AYDIN ve İbrahim YILMAZ’ın katılımıyla Daire Başkanlığımızda saat 10.00 da toplantı düzenlendi. Toplantıda engelli öğrenci ve engelli personelin sorunları, kütüphanemize ve öğrenci işlerine gelecek olan engelli öğrencilerin verilen hizmetlerden en üst düzeyde faydalanabilmesi adına alınacak önlemlerin süratle hayata geçirilmesi için atılacak adımlar ve çözüm öneri konuşuldu. Toplantının her iki daire adına faydalı olduğu kanaatine varıldı.

20 Haziran 2022