Haziran

STAJ İŞLEMLERİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU!

Maçka MYO

STAJ İŞLEMLERİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

1. 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemindeki bütün staj işlemleri Cumhurbaşkanlığı ve Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) ndan gelen yazılar ve genelgeler kapsamında COVİD-19 Pandemi sürecinden dolayı iptal edilmiştir.

2. 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi itibarı ile mezun durumunda olan öğrenciler için (2. sınıf ve daha üst sınıflar) UZEM kapsamında yürütülen Mesleki Deneyim II ders linki üzerinden öğretim elemanları tarafından ödev belirlenecektir. Öğrencilerin bu ödevleri UZEM sistemine yüklemeleri ve ilgili bölümdeki öğretim elemanlarının onaylaması durumunda Mesleki Deneyim II dersinden Yüksekokul Yönetim Kurulu kararı ile muaf tutulacaklardır. Mesleki Deneyim I dersi için staj yapmamış olan öğrenciler ise UZEM sistemine Meslek Deneyim II dersi için yüklediği ödev ile, ilgili yönetim kurulu kararı kapsamında hem Mesleki Deneyim I hem de Mesleki Deneyim II derslerinden muaf tutulacaktır.

3. 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi itibarı ile 2. sınıf olacak olan tüm öğrencilerimiz dönem başında 40 günlük staj başvurusunda bulunacaklardır.