etkinlikler

Maçka Myo Olarak KTÜ ve Meslek Tanıtım Fuarına Katıldık

VI. KTÜ ve Meslek Tanıtım Fuarı

Üniversiteye hazırlanan gençlerimizin motivasyon düzeyini artırmak ve hedeflerindeki bölümler hakkında daha somut bilgiler edinmesini sağlamak amacıyla 09 Nisan 2019 tarihinde üniversitemiz Prof.Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde “VI. KTÜ ve Meslek Tanıtım Fuarı” gerçekleştirildi.

Maçka Meslek Yüksekokulu olarak katılım sağladığımız fuarda, Üniversitemizde eğitim faaliyetlerini sürdüren 12 fakülte ve 6 meslek yüksekokuluna bağlı bölümler ve öğrenci kulüpleri tarafından kurulan stantlarda öğrenciler bölüm ve mesleklere ilişkin tüm konularda ve Üniversitemizin kütüphane, yurt dışı eğitim, öğrenci toplulukları, sosyal tesisler gibi alanlarda kendilerine sunabileceği tüm avantajlar hakkında bilgi edinme fırsatı buldular.

MAÇKA MYO