26. Dönem Mezuniyet Töreni

Maçka Meslek Yüksekokulu 2023-2024 eğitim Öğretim yılı, 26. Dönem Mezuniyet Töreni 7 Haziran 2024 tarihinde, Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe ÇAKMAK, KTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ, Maçka Belediye Başkan Vekili Sedat KONGUR, Maçka İlçe İdari Amirleri, Yüksekokulumuz Öğretim Elemanları, Veliler ve Öğrencilerin katılımıyla coşku ile kutlandı. Mezuniyet töreni, Yüksekokul akademik ve idari personeli eşliğinde bölüm ve program öğrencileri ile Maçka Meslek Yüksekokulu binasından, törenin yapılacağı Maçka Belediyesi Halil İbrahim Atmaca Kültür ve Sanat Merkezine yürüyüş ile başladı. Törende Meslek Yüksekokul birincisi Emine YÜCEL, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Volkan Numan BULUT ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ yaptıkları konuşmalarıyla duygu ve düşüncelerini bildirdi. Konuşmaların devamında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediye ve ödüller verildi. Maçka Belediye Başkanının program birincilerine altın hediyesinin  takdiminin ardından Mezuniyet Yaş Kütüğüne isim çakılması ve geleneksel mezuniyet andının okunmasından sonra törenimiz kep atma ile sonlandı.

26 Haziran 2024