ÖĞRENCİ
İDARİ
İLETİŞİM
TÜBİTAK 2209/A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölümünde görevli akademisyenimiz Öğretim Gör. Dr. Meryem Nur KANTEKİN ERDOĞAN'ın danışmanlığında Gıda Teknolojisi Programı öğrencileri tarafından hazırlanan "Fındık yagı ve propolis vaksı kullanılarak elde edilen oleojellerin termal ve oksidadif özelliklerinin incelenmesi" başlıklı proje TÜBİTAK 2209/A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye uygun bulunmuştur.
Akademisyenimizi ve Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
10 Nisan 2025
Profesörlük Belgesi Takdimi
21 Mart 2025
Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarı İçin Uygulama Becerilerine Giriş ve Öğretim Sürecine Entegrasyonu Eğitimi
20 Mart 2025