Ekim

Tasarım Projesi alan öğrenciler için disiplinlerarası çalışma listeleri ve detayları yayınlanmıştır.

Makina Mühendisliği

Çok Disiplinli Mühendislik Uygulaması kapsamında;

• Endüstri, Makina ve Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümü öğrencilerinden çalışma grupları oluşturulmuş, danışmanları ve çalışma konuları belirlenmiştir
  • Öğrenciler, paylaşılan Proje Sonuç Raporu kapsamında çalışmalarını tamamlayacaktır.
  • Öğrencilerin takım arkadaşlarını değerlendirecekleri “Takım Çalışması Anketi (Öğrenci)” ve ilgilenen Danışmanların öğrencileri değerlendirecekleri “Takım Çalışması Anketi (Öğretim Elemanı)” uygulanacak ve ilgili sorumlu tarafından anket ortalamaları hesaplanarak listelenecektir.
  • Öğrenciler, danışmanları tarafından Proje Takip Formu kullanılarak proje kapsamındaki iş paketleri çerçevesinde sorumlu olarak tayin edilerek haftalık olarak talimat alma/verme süreçlerini uygulayacaklardır.
  • Proje raporları, ilgili koordinatörlere teslim edilecek ve projeler, koordinatörler tarafından, Proje Raporu (%50); Takım Çalışması Anketleri Ortalaması (%50) olarak değerlendirecek ve Toplam Notun %20’si Mühendislik Tasarımı notuna etki edilmek üzere ilgili ders danışmanı öğretim üyelerine ileteceklerdir.

Çok disiplinli mühendislik uygulamaları kapsamında; Makina Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği ve Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölüm öğrencilerinden oluşturulan çok disiplinli takımların listeleri aşağıda yayınlanmıştır.

Liste için tıklayınız.