Öğrenci Kontenjanımızın %25 Oranında Azalmış Olması Memnuniyetle Karşılandı!

2024 YKS Yüksek Öğretim Programları ve Kontenjan klavuzuna göre 2024 yılı öğrenci kontenjanımız 60-(Genel) + 2-(Okul Birincisi) + 1-(KKTC Uyruklu) olmak üzere 63 olarak belirlenmiş bulunmaktadır. Önceki yıllarda 80 civarında olan kontenjanımızın düşürülmüş olması, daha az sayıda öğrencimizle öğrenci merkezli eğitim-öğretim çalışmalarımızı daha etkin bir biçimde yürütmemize izin verecek olması açısından olumlu karşılanmıştır.

Matematik bilgi düzeyleri ne olursa olsun, bölümümüzü tercih edecek olan aday öğrencilerimizden tek  beklentimiz matematiği sevmiş olmalarıdır.

Diğer eksiklikleri profesyonel bir akademik kadroya sahip olan, FEDEK ve YÖKAK akreditasyonlu  bölümümüzde birlikte tamamlayacağız.

2024 Eğitim-Öğretim döneminde siz değerli genç matematik severlerle çalışmak ümidiyle.

Matematik Bölüm Başkanlığı

17 Temmuz 2024