etkinlikler

08

Mayıs

10

Mayıs

AKTİF KATILIMCI ÇAĞRISI | Travma Cerrahisine Multidisipliner Yaklaşım Öğrenci Kongresi

Fakültemiz öğrenci kulüplerinden EMSA Karadeniz (Avrupa Tıp Öğrencileri Birliği) tarafından, 8-9-10 Mayıs 2026 tarihlerinde Trabzon’da Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan "Travma Cerrahisine Multidisipliner Yaklaşım Öğrenci Kongresi" kapsamında aktif katılımcı başvuruları başladı.

Tıp fakültesi öğrencilerinin eleştirel düşünme, bilimsel araştırma kültürü kazanma, kanıta dayalı tıp yaklaşımını geliştirme, akademik yazım becerilerini güçlendirme ve sunum yapma yetkinliklerini artırma hedeflenmektedir.

Katılımcılar, multidisipliner travma yönetimi perspektifi kazanarak farklı branşlardan uzmanlarla aynı akademik ortamda bulunma, bilimsel çalışmalarını sunma ve tartışma, akran geri bildirimi alma, poster ve sözlü sunum deneyimi edinme, akademik iletişim ağını genişletme ve CV’lerini güçlendirme fırsatı elde edeceklerdir.

Bu doğrultuda gönderilen bilimsel çalışmalar, 8-9 Mayıs 2026 tarihlerinde düzenlenecek oturumlarda sözlü bildiri ve poster sunumu şeklinde değerlendirilecektir.

Sözlü Sunum Ödülleri

  • 1.’lik: 10.000 TL
  • 2.’lik: 5.000 TL
  • 3.’lük: 3.000 TL

 Poster Sunum Ödülü

  •  1.’lik: 4.000 TL

Son Başvuru Tarihi:

Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi

Erişilebilirlik

Az Gören
Disleksi
DEHB
Epilepsi
Renk Körlüğü
Katarakt
Yaşlı Dostu
Motor Bozukluk

Dil Seçenekleri

Türkçe
English
العربية
Русский
Deutsch
Français
Español
Português

Renk Körlüğü Filtreleri

Kırmızı-Yeşil
Yeşil-Kırmızı
Mavi-Sarı
Yüksek Kontrast

Arka Plan ve Kontrast

Koyu Mod
Mavi Işık
Gri Tonlama
Resim Gizle

Yazı ve Metin

Küçült (-)
Normal (A)
Büyüt (+)
Disleksi Font
Metin Boşluğu
Satır Aralığı
Sola Yasla

Okuma Araçları

Sesli Oku (Tıkla)
Okuma Şeridi
Başlık Vurgusu
Büyük İmleç