etkinlikler

Şubat

The Connection With The Choroid Plexus And The Circadian Rhythm

Karadeniz Teknik Üniversitesi, Tıp Fakültesi/ Karadeniz Technical University, Faculty of Medicine

Üniversitemizin Değişim Programları Ofisi ve Tıp Fakültesi Değişim Programları  organizasyonunda Erasmus Öğretim Üyesi Ders Verme Hareketliliği kapsamında Portekiz Beira Interior Üniversitesi  Sağlık Bilimleri Araştırma Merkezi’nden Assist. Prof. Telma QUINTELA, PhD  1 Şubat 2023 tarihinde Çarşamba günü saat 15.00’te  “The connection with the choroid plexus and the circadian rhythm” başlıklı bir sunum verecektir.  Koroid Pleksus (KP)  fizyolojisi konusunda uzman olan Quintela, son yıllarda KP’ye karşı tedavi yaklaşımları ve KP ile sirkadyen ritim ilişkisi üzerine araştırmalara yoğunlaşmış olup konuşması bu yönde olacaktır.

Erasmus Öğretim Üyesi Ders Verme Hareketliliği (ERASMUS Staff Mobility For Teaching Assignments)

Davetli Konuşmacı (Invited Speaker): Assist. Prof.  Telma QUINTELA, PhD; Polytechnic Institute of Guarda &  The University of Beira Interior, Covilhã, Portugal

Konu Başlığı (Topic ): The connection with the choroid plexus and the circadian rhythm

Tarih (Date): 1 Şubat 2023