8. KTÜ ve Meslek Tanıtım Fuarında Fakültemiz Tanıtıldı

Üniversitemizde 18-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenen Bilim, Kültür, Sanat Haftası (BKS’24) kapsamında gerçekleştirilen 8. KTÜ ve Meslek Tanıtım Fuarı, doğru üniversite ve doğru meslek seçimi yapmak isteyen öğrencilere ve ziyaretçilere kapılarını açtı.

Trabzon ve çevre illerde eğitim gören ortaokul ve lise öğrencilerinin, yükseköğretime geçiş aşamasında hedefledikleri meslekler ve bölümler hakkında daha fazla bilgi edinmelerini sağlamak amacıyla 22-23 Mayıs 2024 tarihinde Üniversitemizde düzenlenecek olan “8. KTÜ ve Meslek Tanıtım Fuarı” başladı.

Üniversitemiz Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde 22-23 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilen fuara; Fakültemizi tanıtmak amacıyla akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Yoğun ilgi gören tanıtım stantımızda öğrencilere,  kapsamlı sunumlar yapılarak, merak ettikleri tüm konular hakkında bilgi verildi.

23 Mayıs 2024