Fakültemiz "Farabi Tıp Dergisi"nin İlk Sayısı Yayımlandı

Fakültemizin bilimsel süreli yayını olan Farabi Tıp Dergisi'nin, ilk sayısı yayımlandı.

Fakültemizin resmi dergisi olan Farabi Tıp Dergisi (Farabi Med J), yılda dört sayı şeklinde Türkçe ve İngilizce olarak yayımlanan açık erişimli bilimsel bir dergidir.

Derginin temel amacı, sağlık bilimlerinin tüm alanlarında bilimsel düzeyi yüksek makaleler yayımlamak, yayımlanan makalelere okuyucuların ulaşmasını sağlamak ve literatüre katkıda bulunmaktır.

Farabi Tıp Dergisi, dünya çapında bilim insanlarının sağlık bilimleri alanında özgün deneysel ve klinik araştırma makalelerini, belirli bir konuda uzmanlaşmış bilim insanlarının hazırladığı derlemeleri, olgu sunumlarını ve editöre mektupları yayımlamaktadır.

Farabi Tıp Dergisine emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

30 Aralık 2022