FAKÜLTE
AKADEMİK
EĞİTİM
İDARİ
ARAŞTIRMA
Fakültemiz Öğrenci Kulübü EMSA Karadeniz Tıp Eğitimi Piları, İlk Zirvesini Düzenledi
Fakültemiz öğrenci kulübü EMSA Karadeniz (European Medical Students' Association) Tıp Eğitimi Piları, ilk zirvesini 19.02.2025 tarihinde saat 13.00'te Amfi2'de düzenledi.
Derma Vita Zirvesinde; cilt sağlığıyla ilgili güncel bilgiler paylaşıldı ve dermatolojinin hem tıbbi hem de estetik boyutları ele alındı.
Zirvenin ilk oturumunda, Prof. Dr. Deniz AKSU ARICA güneşten korunma ve sağlıklı yaş alma konularına değindi. Ardından, Doç. Dr. Leyla BAYKAL SELÇUK dermatolojide kozmetik uygulamaların önemini ve gelişmelerini aktardı.
İkinci oturumda, Dr. Öğr. Üyesi Arzu FERHATOSMANOĞLU skabies hakkında konuştu. Devamında, Prof. Dr. Şafak ERSÖZ cilt kanserinin tanı yöntemlerine dair önemli bilgileri paylaştı.
Üçüncü oturumda ise, Doç. Dr. Işıl Deniz OĞUZ ve Doç. Dr. Sevgi KULAKLI çeşitli dermatolojik vaka sunumları yaparak katılımcılara interaktif bir deneyim sundu.


20 Şubat 2025
Samimi bir atmosferde geçen buluşmada, uzmanlık öğrencilerimiz ile karşılıklı beklenti, öneri ve değerlendirmeler paylaşıldı.
14 Mayıs 2026
TED Trabzon Koleji yönetimine, öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ederiz.
14 Mayıs 2026
Fakültemiz öğrencileri, TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2025 yılı başvuru döneminde önemli bir başarıya imza attı.
14 Mayıs 2026
Of Anadolu İmam Hatip Lisesi yönetimine, öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ederiz.
13 Mayıs 2026
Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
12 Mayıs 2026
Mahmut Celaleddin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi yönetimine, öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ederiz.
06 Mayıs 2026
3 gün boyunca süren kongrede Ülkemiz ve Çevre ülkelerden gelen tıp öğrencileri kariyer rotalarını oluşturmak için birçok tecrübeli hocamızdan doğrudan faydalanma imkanı buldu.
08 Mayıs 2026
Fakültemizde profesörlük ünvanı almaya hak kazanan akademisyenlerimize, düzenlenen törenle belgeleri takdim edildi.
05 Mayıs 2026
"Temiz eller, sağlıklı bir dünya için en güçlü silahtır."
06 Mayıs 2026
Fakültemiz öğrenci kulüplerinden Düşlerden Gülüşlere Kulübü tarafından, Gençlik ve Spor Bakanlığı UNIDES projesi desteğiyle sempozyum düzenlendi.
04 Mayıs 2026
KASİS kulübü öğrencileri; bilimsel merakı desteklemeyi ve tıp alanındaki güncel gelişmeleri takip etmeyi hedefledikleri bu etkinlik ile, bilgi düzeyini artırmayı amaçladı.
05 Mayıs 2026
Programın konuğu, KTÜ Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Anesteziyoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet BEŞİR oldu.
08 Mayıs 2026