Fakültemiz, Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) ve Avrupa Yeterlilikler Çerçevesi (AYÇ) logosu kullanacak diploma programları arasında yer almaya hak kazanmıştır.

Emeği geçen herkesi kutluyor, başarılarımızın devamını diliyoruz.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının duyurusu için tıklayınız.

Türk yükseköğretim tarihinde ilk kez Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi Kurulu tarafından 39 Türk üniversitesindeki 129 lisans programının yeterlilikleri, Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) veri tabanına yerleştirildi. Böylelikle 129 lisans programı, diplomalarında Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) ve Avrupa Yeterlilikler Çerçevesi (AYÇ) logolarının yer alması hakkını kazandı. Bu programlardan mezun olan öğrencilerin "yurtdışında diplomaları daha hızlı tanınacak, istihdam edilme imkânı artacak, yatay ve dikey öğrenci hareketliliğinde" kolaylık sağlanacak.

TYÇ ile AYÇ logosunu kullanacak olan diploma programları için tıklayınız.

27 Aralık 2021