Gademe Gademe Sanat Kulübü, Jack London'un Ölümsüz Eseri Martin Eden'i Türkiye'de İlk Defa Tiyatro Uyarlamasıyla Sahneledi

Fakültemiz öğrencilerinden oluşan Gademe Gademe Sanat Kulübü, Jack London’un ölümsüz eseri Martin Eden’i Türkiye’de ilk defa bir tiyatro uyarlamasıyla 22.05.2024 tarihinde saat:20.00'de KTÜ Atatürk Kültür Merkezinde sahneledi.

Seyircilerin büyük ilgisiyle karşılanan oyun, Fakültemiz 4. sınıf öğrencisi stajyer doktor Beste Yılmaz tarafından yazıldı. Oyunun yönetmenliğini Farabi Hastanesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi asistanlarından Dr.Bilal Hamad yaptı.

Yirmi üç kişilik dev kadroyla oynanan oyun; çeşitli dans gösterileri ve seyirciyi şaşırtan koreografileriyle herkesi büyüledi. Tiyatronun sunduğu her imkanı kullanmaya çalıştıklarını söyleyen ekip sıradaki oyunları için çok heyecanlı olduklarını belirtti.

27 Mayıs 2024