FAKÜLTE
AKADEMİK
EĞİTİM
İDARİ
ARAÅžTIRMA
İntörn Hekimlerin Mesleğe Hazırlık Sempozyumu "Köprüden Önceki Son Çıkış" Gerçekleşti
Fakültemiz Acil Tıp Anabilim Dalı tarafından organize edilen ve intörn hekimlerin mesleki donanımlarını artırmak ve klinik yaÅŸama geçiÅŸ süreçlerine katkı saÄŸlamak amacıyla düzenlenen "Köprüden Önceki Son Çıkış" temalı MesleÄŸe Hazırlık Sempozyumu "Köprüden Önceki Son Çıkış" 7 Temmuz 2025 tarihinde saat 08.30'da KTÜ Tıp Fakültesi Aydın İnal Amfisi'nde gerçekleÅŸti.
Sempozyumda; hekimlik mesleÄŸinin sahadaki dinamikleri, hasta-hekim iletiÅŸimi, etik sorumluluklar, acil durum yönetimi, multidisipliner çalışma kültürü ve kariyer planlaması gibi pek çok önemli konu ele alındı. Alanında uzman akademisyenler tarafından gerçekleÅŸtirilen sunumlar, katılımcı intörn hekimler için yol gösterici nitelikte oldu. Etkinlik, intörn hekimler tarafından yoÄŸun ilgiyle takip edildi ve kariyer planlamaları açısından oldukça faydalı bulundu.
Sempozyumun düzenlenmesinde emeÄŸi geçen tüm akademik personele teÅŸekkür eder; intörn hekimlerimize meslek hayatlarında baÅŸarılar dileriz.
08 Temmuz 2025
Dönem 4-5 staj blokları ve Dönem 3 ders kurulunda yer alması planlanan panel ve entegre oturumları
17 AÄŸustos 2026
Uzman doktorlarımıza meslek hayatları boyunca başarılar dileriz.
07 AÄŸustos 2026
Üniversitemizin araştırma üniversitesi performans göstergelerine fakültemizin katkısı ele alındı.
07 AÄŸustos 2026
Dekanımız Prof. Dr. Sevdegül AYDIN MUNGAN, Erasmus+ KA171 Programı kapsamında University of Illinois Chicago'ya akademik iş birliği ziyareti gerçekleştirdi.
06 AÄŸustos 2026
Uzman doktorlarımıza meslek hayatları boyunca başarılar dileriz.
06 AÄŸustos 2026
Başarıyla gerçekleştirilen operasyonla Maden'in beynindeki tümörün tamamı çıkarıldı.
31 Temmuz 2026
Toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerinin değerlendirilmesinin ardından karşılıklı iyi niyet temennileriyle sona erdi.
24 Temmuz 2026
Fakültemiz Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Doç. Dr. Firdevs Aksoy
20 Temmuz 2026
Tomografi ve 3 boyutlu modelleme teknolojisiyle hazırlanan implant, başarılı operasyonla yerine yerleştirilirken, Akıntürk yeniden doğal alın görünümüne kavuştu.
20 Temmuz 2026
Programın sonunda, 17 Temmuz 2026 tarihinde Fakültesimizde düzenlenen törenle, katılımcı akademik personel ve öğrencilere staj belgeleri takdim edildi.
20 Temmuz 2026
Uygulamanın 2026-2027 eğitim-öğretim yılından itibaren Dönem I, Dönem II ve Dönem III öğrencilerini kapsayacak şekilde hayata geçirilmesine karar verildi
20 Temmuz 2026
Prof. Dr. Hülya Ulusoy, yaz aylarında artan suda boğulma vakalarına dikkat çekerek vatandaşları tedbirli olmaya çağırdı.
16 Temmuz 2026
Dönem 6 öğrencilerinin pediatrik hastalara yönelik bilgi ve klinik karar verme becerilerini geliştirmek amacıyla sempozyum düzenlendi
14 Temmuz 2026
Uzman doktorlarımıza meslek hayatları boyunca başarılar dileriz.
13 Temmuz 2026













