FAKÜLTE
AKADEMİK
EĞİTİM
İDARİ
ARAŞTIRMA
KASİS'ten Klinik Beceri Odaklı Eğitim: "OSCE-2" Etkinliği Gerçekleştirildi
Fakültemiz öğrenci kulüplerinden KASIS üyeleri tarafından, 17 Aralık 2025 tarihinde Farabi Hastanesi iş birliğiyle, 13.30-16.00 saatleri arasında B1 dersliğinde “OSCE-2” adlı etkinlik düzenlendi.
Etkinlik kapsamında, öğrencilere yönelik temel klinik beceriler üzerine bilgilendirme ve uygulama çalışmaları gerçekleştirildi. Dört istasyondan oluşan eğitimde, katılımcılara bandaj uygulama, damar yolu açma, intramüsküler enjeksiyon ve tansiyon ölçme hakkında teorik bilgiler aktarıldı ve ardından her öğrenci bu becerileri uygulamalı olarak deneyimleme fırsatı buldu.
KASIS Kulübü öğrencileri tarafından organize edilen etkinlik, tıp fakültesi öğrencilerinin klinik becerilerini geliştirmelerine, pratik deneyim kazanmalarına ve sınavlara daha donanımlı şekilde hazırlanmalarına katkı sağlamayı amaçladı.
25 Aralık 2025
Samimi bir atmosferde geçen buluşmada, uzmanlık öğrencilerimiz ile karşılıklı beklenti, öneri ve değerlendirmeler paylaşıldı.
14 Mayıs 2026
TED Trabzon Koleji yönetimine, öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ederiz.
14 Mayıs 2026
Fakültemiz öğrencileri, TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2025 yılı başvuru döneminde önemli bir başarıya imza attı.
14 Mayıs 2026
Of Anadolu İmam Hatip Lisesi yönetimine, öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ederiz.
13 Mayıs 2026
Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
12 Mayıs 2026
Mahmut Celaleddin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi yönetimine, öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ederiz.
06 Mayıs 2026
3 gün boyunca süren kongrede Ülkemiz ve Çevre ülkelerden gelen tıp öğrencileri kariyer rotalarını oluşturmak için birçok tecrübeli hocamızdan doğrudan faydalanma imkanı buldu.
08 Mayıs 2026
Fakültemizde profesörlük ünvanı almaya hak kazanan akademisyenlerimize, düzenlenen törenle belgeleri takdim edildi.
05 Mayıs 2026
"Temiz eller, sağlıklı bir dünya için en güçlü silahtır."
06 Mayıs 2026
Fakültemiz öğrenci kulüplerinden Düşlerden Gülüşlere Kulübü tarafından, Gençlik ve Spor Bakanlığı UNIDES projesi desteğiyle sempozyum düzenlendi.
04 Mayıs 2026
KASİS kulübü öğrencileri; bilimsel merakı desteklemeyi ve tıp alanındaki güncel gelişmeleri takip etmeyi hedefledikleri bu etkinlik ile, bilgi düzeyini artırmayı amaçladı.
05 Mayıs 2026
Programın konuğu, KTÜ Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Anesteziyoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet BEŞİR oldu.
08 Mayıs 2026




