FAKÜLTE
AKADEMİK
EĞİTİM
İDARİ
ARAŞTIRMA
KTÜ Farabi Hastanesi'nde Organ Bağışı Etkinliği Düzenlendi
Organ Bağışı Haftası kapsamında KTÜ Farabi Hastanesinde “Beyin Ölümü, Donör Bakımı ve Aile İletişimi” konularının ele alındığı program düzenlendi. Programın açılışı, Dekanımız Prof. Dr. Sevdegül AYDIN MUNGAN, Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Celal TEKİNBAŞ ve Yoğun Bakım Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet EROĞLU’nun konuşmaları ile gerçekleştirildi.
Etkinlikte, organ bağışının; bekleyen hastalar ve yakınları açısından taşıdığı hayati önem vurgulandı. Program kapsamında, Yoğun Bakım Bilim Dalı öğretim Üyeleri Doç. Dr. Mehtap PEHLİVANLAR KÜÇÜK ve Dr. Öğr. Üyesi Davut AYDIN’ın sunumlarının ardından beyin ölümü sonrası yakınlarını kaybeden ailelerin yaşadıkları olumlu ve olumsuz süreçler rol-play (sahne canlandırması) yöntemiyle ele alındı. Canlandırmaların ardından, mevcut süreçlerdeki eksiklikler ve iyileştirilmesi gereken alanlar üzerine Prof. Dr. Ahmet EROĞLU, Doç. Dr. Vildan ALTUNAYOĞLU ÇAKMAK, Doç. Dr. İlker EYÜBOĞLU ve Organ Nakil Koordinatörü Ebru YILMAZ tarafından değerlendirmelerde bulunuldu.
Organ bağışı konusunda toplumsal farkındalığı artırmayı amaçlayan program, katılımcılar tarafından büyük ilgiyle takip edildi.
07 Kasım 2025
COST Aksiyonuna Atanan Araştırmacılarımıza Tebrik
08 Aralık 2025
TÜBİTAK 2209 A/B Programları Uygulamalı Eğitimi, 6?7 Kasım 2025 tarihlerinde gerçekleştirildi.
05 Aralık 2025
Özel Trabzon Sınav Koleji Lisesi yönetimine, öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ederiz.
05 Aralık 2025
Çaykara Anadolu Lisesi yönetimine, öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ederiz.
04 Aralık 2025
Fakültemize sağladığı katkılardan ötürü kendisine teşekkür ederiz.
04 Aralık 2025
Kendisini ve çalışma arkadaşlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
04 Aralık 2025
Toplantıda, 2025 yılı iç kontrol çalışmaları ve risk yönetimi görüşülerek alt birim düzeyi konsolide risk raporunun revizyonları değerlendirilerek son şekli verildi.
02 Aralık 2025
Öz değerlendirme yıllık gelişim raporunun son halinin sunulması için tekrar toplantı yapılmasına karar verildi.
02 Aralık 2025
Fakültemizde 42 yıl önce kurulan Beyin ve Sinir Cerrahisi kliniğinin ilk kadın beyin cerrahı uzmanı oldu.
28 Kasım 2025
18. Bölge Trabzon Eczacı Odası Başkanı Ecz. Erhan BAŞER'e Ziyaret
28 Kasım 2025
Dr. Öğr. Üyesi Muhammet ÖNER, mesleki bilgi ve yurtdışı deneyimlerini paylaştı. Etkinliğe farklı birimlerden akademisyenler de katıldı.
27 Kasım 2025
Uzman doktorlarımıza meslek hayatları boyunca başarılar dileriz.
27 Kasım 2025








