haberler

Üniversitemizin 69. Kuruluş Yıl Dönümü Törenle Kutlandı

Üniversitemizin 69. Kuruluş Yıl Dönümü; Bilim, Kültür, Sanat Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen tören Üniversitemizin kuruluş günü olan 20 Mayıs 2024 tarihinde saat:14.00'te Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşti.

Törene; Trabzon Valisi Aziz YILDIRIM, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin GENÇ, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Sedat ÇELİK, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU, Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Füsun TERZİOĞLU, Trabzon İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa ERDEM, KKTC Trabzon Başkonsolosu Erek ÇAĞATAY, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet KAYA, 20. Dönem Trabzon Milletvekili İsmail İlhan SUNGUR, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin MUMCU, MHP Trabzon İl Başkanı Ömer AYAR, Trabzon Şehit Meriç Alemdar Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Taner BORA, Rektör Yardımcımız; Prof. Dr. Akif CİNEL, Prof. Dr. Cemil RAKICI ve Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bünyamin ER ile birlikte il genelinde faaliyet yürüten kamu kurum/kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ile çok sayıda davetli katıldı.

Üniversitemiz tarafından organize edilen ve akademik/idari personelimiz ile öğrencilerimizin; Akademik Ödül, Genç Bilim İnsanı Ödülü, Kamu-Üniversite-Sanayi İş Birliği Ödülü, Lisansüstü Tez Ödülü, Öğrenci Ödülü, Kalite Ödülü, Eğitim Ödülü, İdari Personel Ödülü, Akademik ve İdari Personel 40. Yıl Hizmet Ödülü Kategorisinde almaya hak kazandığı plaketlerin takdimi yapıldı.

Ödül alan akademik/idari personelimiz ile öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.

 


22 Mayıs 2024