haberler

ASAŞ Alüminyum İnsan Kaynakları Departmanı ile CV Hazırlama Teknikleri ve Mülakat Simülasyonu Etkinliği Gerçekleştirildi

22 Mayıs 2024 tarihinde üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanlığı tarafından organize edilen ve ASAŞ Alüminyum San. ve Tic. A.Ş. İnsan Kaynakları Departmanı çalışanlarının katılımlarıyla düzenlenen “CV Hazırlama Teknikleri ve Mülakat Simülasyonu” isimli etkinlik gerçekleştirildi.

 

Söyleşide genç mühendis adayı öğrencilere, iş başvurularında hayati önem taşıyan CV hazırlama teknikleri ve püf noktaları hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Önceden hazırlanmış CV havuzundan gönüllülük esasıyla seçilen öğrencilerin CV’leri incelenerek geri bildirimler verildi. Buna ek olarak öğrencilerin profesyonel hayata ilk adımı olan mülakat aşaması ile ilgili önerilerde bulunuldu. Örnek temsil edecek 4 öğrenci ile 1:1 simülasyon gerçekleştirilerek, örnek mülakat soruları, cevap hususunda dikkat edilecek noktalar ve kritik geri bildirimler verildi.

 

Bu etkinliğin gerçekleştirilmesinde öncelikle Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aykut ÇANAKÇI, ASAŞ İşe Alım ve İşveren Markası Kıdemli Uzmanı Kübra ÖZMERT ve ASAŞ İşe Alım ve İşveren Markası Uzmanı Esin ARADA’ya genç mühendis adaylarının profesyonel hayata hazırlanmasında katkılarından ötürü çok teşekkür ederiz. 


23 Mayıs 2024