Geleceğin Üniversitelilerinden Bölümümüze Ziyaret

Kanuni Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sn. Kemal KOCAMAN, yine aynı okulda görevli iki değerli öğretmenimiz ve eğitimlerine devam etmekte olan 11. sınıf öğrencisi 18 kişilik bir öğrenci grubu 26.04.2023 tarihinde bölümümüzü ziyaret etmişlerdir. Yapılan ziyaret kapsamında bölüm başkanımız Sn. Prof. Dr. Aykut ÇANAKÇI ve bölümümüz araştırma görevlileri Mücahit KOCAMAN ve Serhatcan Berk AKÇAY tarafından bölümümüzün işleyişi, derslik, laboratuvarlar ve bölümümüzde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımı yapılmıştır. Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümünün çalışma alanları, alt disiplinleri ve geleceğe yönelik hedefleri konusunda verimli bir organizasyon gerçekleştirilmiştir. Üniversite öğrencisi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen değerli öğrencilerimize ve onlara bu yolda destek olan değerli okul yöneticilerine teşekkür ederiz.

26 Nisan 2023