Havacılıkta Kullanılan Özel Metaller (Titanyum ve Alüminyum Alaşımları) Etkinliğimiz Gerçekleştirildi

YEPSAN firma yetkilisi Üretim Müdürü Muzaffer BAKİ ile Havacılık sektörüyle ilgili toplantı yaptık. Havacılık sektöründe kullanılan Alüminyum ve Titanyum Alaşımlari ile ilgili bilgiler veren Sayın Baki Havacılığın dünü, bugünü ve yarınıyla ilgili söyleşilerde bulunduk. YEPSAN ın dünü bugünü ve geleceğine yönelik projeleri, ortaklaşa projeler gerçekleştirme, öğrencilerimize saglayabilecekleri staj imkannlari ve teknik gezi konularında istişarelerde bulunduk. Seviyeli ve merak uyandıran toplantının organize edilmesinde çok emeği geçen YEPSAN Üretim Müdürüne, KTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Öğrenci Kulübundeki öğrencilerimize, tüm katılan hocalarımıza ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Bölüm Başkanlığı

15 Nisan 2023